La acest atelier creativ poti face cunostinta cu lumea minunata a produselor Iron Orchid Design, adica IOD. Vei experimenta stampilele si transferurile pentru decor pe o masuta vopsita cu Annie Sloan Chalk Paint. Vei avea posibilitatea de a decora masuta in mod unic si personalizat, pe care apoi o vei lua acasa. Vei face cunostinta cu sistemul decorativ IOD, pe care o vom exersa impreuna, ca apoi sa o poti folosi acasa singura pe mobila, elemente de decor sau alte suprafete.

In prima parte a cursului vom face cunostinta cu vopselele Annie Sloan, vom vopsi masuta in culoarea aleasa. In a doua parte a cursului vom exesra tehncile IOD, apoi vei decora masuta in stilul tau.

Durata cursului este de aproximativ 3 ore, cu pauza de cafea/ceai si snacksuri oferite din partea casei. Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Allmycrafts Creative Studio. Workshopul are loc in atelierul nostru din Miercurea-Ciuc, str. Mihai Eminescu nr. 2-4

Pretul cursului este de 290 RON.

Locurile sunt limitate, vom lucra in grupuri mici de 3-6 persoane. Daca nu se formeaza un grup de minim 3 persoane, ne rezervam dreptul de a reprograma atelierul la o data convenabila pentru participantii inscrisi.

Va puteti rezerva locul achitand un avans de 100 lei din pretul cursului:

  • personal in magazin
  • cu ordin de plata cu mentiunea avans workshop in contul Puskai Melinda I.I. deschis la BCR, cod IBAN: RO92RNCB0152148271720001

Participarea la workshop se poate contramanda cu cel putin o saptamana inainte de incepere cu restituirea avansului. Daca ne anunti cu pana la 72 ore inainte de incepere, ca nu poti participa, nu iti returnam banii, insa poti folosi suma pentru participarea la alt workshop, sau pentru achizitionarea de produse din webshop. In caz ca contramanzi workshopul cu mai putin de 72 ore, pierzi valoarea avansului achitat. Participarea la curs poate fi contramandata o singura data.

Dupa absolvirea cursului beneficiezi timp de 10 zile, de 10% discount la toate produsele din magazin.

Informatii suplimentare la datele de contact de pe site.

Te asteptam cu drag!

Echipa Allmycrafts