O veste cat se poate de buna pentru final de an: din 3 noiembrie 2017 am implinit visul celor care ne indemnau de mai multe luni, chiar de ani buni, sa ne aducem mai aproape atelierul de ciucani. Tadamm, Allmycrafts are un atelier pentru Voi si in centrul orasului Miercurea-Ciuc. Urmeaza detalii in film si fotografii de la vernisaj, precum si de la primul workshop.
Nici nu se putea mai adecvat, credem, o deschidere in avans de pragul Sarbatorilor: din 3 noiembrie, un mult visat loc pentru comunitatea celor atrasi de redecorarea mobilelor va asteapta in strada Marton Aron nr. 10 din Miercurea-Ciuc. Deja din vitrina veti observa mult cautatele cutii Chalk Paint, iar detaliile din magazin speram sa va umple cu entusiasm, asa cum si pe mine pregatirile consistente. Va arat atmosfera de vernisaj:

Cum vi se pare? 🙂 Va astept aici!

Va multumesc tuturor, care ati ciocnit cu noi, multumesc partenerului meu de atelier, Both Rita, cu care inchiriem acest spatiu (ea avand un atelier de cusut portofele si genti speciale cu design de balene in partea din spate, si ne simtim foarte bine impreuna). Iar Voi va puteti delecta chiar de la intrare cu ceea ce am amenajat pentru acest magazin-atelier impreuna cu Rita, bineinteles, cu Chalk Paint de Annie Sloan. Ati remarcat mobilierul reinventat cu culorile si technicile lui Annie?

V-ar interesa, cum sunt realizate? Daca da 🙂 , va voi vorbi despre ele intr-un post viitor.

…despre deschidere ne putem mandri si cu o presa superba: au aparut articole in limba maghiara pe portalul Liget.ro, precum si in cotidianul judetean Hargita Nepe – in ultima am prins chiar o fotografie de prima pagina…

Ne-am luat deci un avant considerabil, si sunt extrem de bucuroasa, ca deja am avut si primul workshop…

Despre care revin cu detalii in curand – pana atunci, nu uitati, ca Va astept cu un ceai, un latte, sau cafea – de care va place… – in acest atelier din inima orasului Miercurea-Ciuc, si putem povesti mult si lejer despre cum va putem ajuta la redecorari, cu superbele produse ecologice ale lui Annie.
Va rog mult, sa ma contactati cu probleme, ori cu solicitări pentru eventualele programari speciale, workshopuri personale, etc. Telefon: 0740750535

Iar acum doresc sa ciocnesc virtual un pahar cu sampanie cu Voi toti, care ne urmaresc. Sanatate si succes in proiecte!