MAREA E-VOPSIRE/A NAGY E-FESTÉS – a bútorfestés alapjai

//MAREA E-VOPSIRE/A NAGY E-FESTÉS – a bútorfestés alapjai

MAREA E-VOPSIRE/A NAGY E-FESTÉS – a bútorfestés alapjai

290,00 lei

Succesul evenimentului global Marea e-Vopsite/The Big Paint/A Nagy e-Festés ne-a incurajat sa continuam sirul workshopurilor online.

Acum poti invata bazele vopsirii mobilei din confortul caminului tau, astfel sustinand afacerea din comunitatea ta. Invita-ti prietenii sa fiti parte a evenimentului –  prin insusirea unei abilitati noi si relaxante in domeniul vopsirii mobilei. Vei vopsi o tava fantastica, vei acumula inca un strop de incredere si vei putea savura satisfactia implinirii creative.

Kit-ul pentru workhop a fost gandit si realizat de insasi Annie Sloan, care acum vine direct la tine! Atasam un ghid de folosire foarte simplu, cu ajutorul careia te poti conecta de atelierul nostru de creatie online de acasa, si te vei intalni virtual cu alti cursanti.

Desigur iti stam la dispozitie cu drag cu sfaturi tehnice si practice!

Kitul continue tot ce ai nevoie de-a lungul workshopului, nici incepatorii nu au de ce sa se ingrijoreze!

Primesti:

  • 3 x 120ml vopsea Chalk Paint®
  • 1 x 120ml ceara transparenta Clear Chalk Paint® Wax
  • 1 x pensula plata mica Annie Sloan
  • 1 x sablon cu serie limitata de marime speciala creata exclusiv pentru acest workshop
  • o tava din lemn care provine din calatoria lui Annie in India de la inceputul anului

De-a lungul workshopului te invatam tot ce trebuie sa stii despre vopselele Chalk Paint®, si iti aratam pas cu pas cum sa vopsesti tava. Iti raspundem la toate intrebarile legate de Chalk Paint® (si probabil la inca multe alte intrebari in domeniul vopsirii si decorarii mobilei). Vei primi destula incredere ca apoi sa poti realiza singura proiecte de vopsire mobilier, deja dupa workshop, cu vopselele ramase!

ATENTIE: daca nu ai alte produse in cos, foloseste codul promotional CUPON pentru a evita costul de transport!

Rezerva-ti locul acum!

Workshopul va avea loc pe 8 martie de la orele 17 in limba maghiara.

(Pentru versiunea in limba romana contactati-ne, sau vedeti pagina celorlalti distribuitori Annie Sloan, lista lor: www.chalkpaint.ro)

 

Descriere

La achizitionarea acestui produs vei primi un e-ticket pentru eveniment si iti vom trimite la adresa mentionata kit-ul pentru workshop inainte de data aleasa.

Contramandarea wokshopului

Participarea la workshop se poate contramanda cu cel putin o saptamana inainte de incepere cu restituirea sumei totale achitate. Daca contramandarea are loc cu cel puțin 48 de ore de la ora inceperii, va restutuim suma partial, daca are loc cu mai putin de 48 de ore, nu va putem returna banii, insa puteti folosi suma pentru participarea la alt workshop, sau pentru achizitionarea de produse Annie Sloan din webshop. Participarea la curs poate fi contramandata o singura data.

S-ar putea să-ți placă și…