Ments meg egy bútort Karácsonyra!

/, Annie Sloan Chalk Panit, home decor/Ments meg egy bútort Karácsonyra!

Ments meg egy bútort Karácsonyra!

A hideg idő beköszöntével mindannyiunkban előtör a gondolat, miszerint csak egy kicsit kell várni és itt a Karácsony. Évek óta igyekszünk fenntarthatóbbá tenni az ünnepi készülődést, hogy kevesebb szemetet termeljünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre, termékeink is teljesen környezetbarátak. Idén egy környezetkímélő akcióra hívunk Benneteket a Ments meg egy bútort Karácsonyra! kampánnyal.

A mi ajándékunk számotokra az, hogy az adventi várakozás ideje alatt négy régi bútort átfestünk, felújítunk Annie Sloan környezetbarát krétafestékével, ezzel is megmentve azokat az enyészettől. Ez lehet akár a Te bútorod is! Egy kéthetes jelentkezési időszakot követően minden pénteken kisorsolunk élőben egy jelentkezőt, aki behozza a bútorát műhelyünkbe, és mi azt következő péntekre újjá varázsoljuk, hogy advent vasárnapján már együtt örülhessen neki a család.

Jelentkezés időszak: november 9-18 (december 10-ig, az utolsó sorsolásig folyamatos)

A jelentkezés egy űrlap kitöltésével történik, amihez kérünk fotót is a bútorról. Kiválaszhatjátok milyen színűre, stílusúra szeretnétek az adott bútort, hogy találjon az otthonotokba, de ránk is bízhatjátok teljességében.

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:

 • fa, legfeljebb furnérozott bútort szeretnél megmenteni – mivel akciónk a régi bútorok felújítására irányul, ezúttal laminált vagy MDF-ből készült bútorokat nem fogadunk el
 • megmentendő bútorod méreteit tekintve nem haladja meg egy kétajtós szekrény nagyságát (lehet ruhásszekrény, tálaló, éjjeliszekrény, komód, dohányzóasztal, szék, konzolasztal stb.)
 • a bútort festésre előkészítve hozod be, vagyis letisztítva, zsírtalanítva és a szerkezeti hibái kijavítva – a szűk határidőbe nem férnek bele javítási munkák is.

FIGYELEM: csakis olyan személyek jelentkezzenek, akik tudják vállalni a bútordarabjaik időre való ide-, illetve elszállítását!

AMIT CSERÉBE KAPSZ:  átfestjük, felújítjuk ajándékba (értsd: ingyen) a behozott bútorodat.

 

A Ments meg egy bútort Karácsonyra! sorsolási időpontjai:

 • első sorsolás: november 19
 • második sorsolás: november 26
 • harmadik sorsolás: december 3
 • negyedik sorsolás: december 10

A jelentkezés a sorsolási időszakban is folyamatos és az összes sorsolásra érvényes. Vagyis ha nem Te voltál a szerencsés, a további sorsolásokon is részt veszel, nem kell újra jelentkezned.

A bútormentési akció szállítási ütemterve (pontos be-, illetve elszállítási napok, amit helyszűke miatt szigorúan be kell tartanod):

 • Advent első hetében: november 22 és 26
 • Advent második hetében: november 29 és december 3
 • Advent harmadik hetében: december 6 és 10
 • Advent negyedik hetében: december 13 és 17

Tartsatok velünk és idén Karácsonyra mentsetek meg egy bútort, ami talán ükanyátoktól maradt rátok és amitől nem szívesen válnátok meg. Mi segítünk továbbvinni az emlékeket és hozzáadott értéket teremteni! Ez a mi idei ajándékunk számotokra!

A jelentkezési lap elérhető itt!

2021-11-10T12:05:45+03:00