vopsire

 • La acest workshop veti face cunostinta cu tehnicile de baza specifice Annie Sloan, cu care se poate reinnoi si antichiza mobila. Vom invata folosirea vopselelor, texturarea, crearea suprafetei netede, aplicarea lacului si folosirea celor 4 tipuri de ceara. Vom exersa antichizarea cu o culoare, antichizarea cu doua culori si vom incerca si cerurile metalizate. Toti participantii la workshopurile noastre beneficiaza de 10% reducere pentru toate produsele din webshop, timp de 10 zile. Cursul dureaza aproximativ 4-5 ore, cu o pauza de cafea si snacksuri (incluse in pret). Avand o experienta vasta dobandita de-a lungul anilor, va oferim acest curs unic, unde obtineti cunostintele necesare pentru a reinnoi cu usurinta propriul mobilier. Va dam cadou un paletar de culori Annie Sloan Chalk Paint™, o descriere detaliata de utilizare a vopselelor, precum ceea ce realizati pe parcurs! Toate materialele folosite vor fi asigurate de Allmycrafts Creative Studio. Locurile sunt limitate. Vom lucra in grup de minim 3, maxim 6 persoane. Daca nu se formeaza un grup de minim 3 persoane, ne rezervam dreptul de a reprograma atelierul la o data convenabila pentru participantii inscrisi. IMPORTANT: daca nu ai alte produse in cos, foloseste codul CUPON sa nu-ti calculeze sistemul taxa de transport.
 • Maner universal pentru rola de vopsit sau lacuit. Potrivit pentru role avand lungimea de 10-11 cm. Produs in Spania.
 • Pensula ideala pentru finisaje extra-fine, pentru lacuri pe baza de apa. Dimensiune:  50 mm Compozitie: maner si fire din material plastic.
  Produs in Spania.
 • Pensula ideala pentru finisaje extra-fine, pentru lacuri pe baza de apa. Dimensiune:  60 mm Compozitie: maner si fire din material plastic.
  Produs in Spania.
 • Rola vopsit de burete 11 cm, calitate premium.
  Potrivit pentru vopsit, lacuit si sablonare. Manerul poate fi folosit mult timp cu buretii de schimb. Produs in Spania.
 • Rola vopsit de burete 5 cm, calitate premium.
  Potrivit pentru vopsit, lacuit si sablonare. Manerul poate fi folosit mult timp cu buretii de schimb. Produs in Spania.
 • Pensula ideala pentru finisaje extra-fine, pentru lacuri pe baza de apa. Dimensiune:  25 mm Compozitie: maner si fire din material plastic.
  Produs in Spania.
 • Maner universal pentru rola de vopsit sau lacuit. Potrivit pentru role avand lungimea de 5-6 cm. Produs in Spania.